Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ (vid)

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ (vid)

Η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ διεκόπη λόγω επεισοδίων.

Διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, για τη 18η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2, λόγω επεισοδίων.

Μετά από διακοπή περίπου μίας ώρας, οι παίκτες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση, όμως ο διαιτητής, βλέποντας ότι το στάδιο δεν είχε αδειάσει, αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, για την τύχη του οποίου θα αποφανθούν τα αρμόδια όργανα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, με την είσοδο των οπαδών της ΑΕΛ στο 41′ υπήρξε έντονη κινητικότητα των αντίστοιχων της Νίκης Βόλου προς τη θύρα τους με την αστυνομία να παρεμβαίνει έγκαιρα.

Ωστόσο και με την ανάπαυλα του πρώτου μέρους, οι οπαδοί της Νίκης Βόλου βγήκαν από τη θύρα τους και προσπάθησαν να προσεγγίσουν από την άλλη πλευρά τη θύρα των «βυσσινί».

Έτσι, με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, οι οπαδοί της Νίκης Βόλου έφτασαν μία… ανάσα από τη θύρα των οπαδών της ΑΕΛ και άρχισαν τις ρίψεις καπνογόνων με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς στο 49′!

Η αστυνομία άρχισε να κάνει χρήση κροτίδων κρότου λάμψης σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα. Όμως, κάτι τέτοιο δεν άλλαξε την κατάσταση και από τα μεγάφωνα μετά από λίγη ώρα ζητήθηκε να εκκενωθούν οι εξέδρες με σκοπό να ξεκινήσει και πάλι το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ