Παπαδόπουλος: «Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Κούγια, μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα η παρουσία του»

Παπαδόπουλος: «Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Κούγια, μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα η παρουσία του»

Ο Τομ Παπαδόπουλος, ένας εκ των μετόχων του Ηρακλή, αναφέρθηκε σε δήλωσή του στην είσοδο του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η επιστροφή του Κούγια στον Ηρακλή επισημοποιήθηκε και ο Τομ Παπαδόπουλος, ένας εκ των μετόχων του ιστορικού Ηρακλή, με δήλωσή του από την Αμερική όπου βρίσκεται, καλωσόρισε τον γνωστό ποινικολόγο και τόνισε τα πολλά οφέλη που θα έχει η ΠΑΕ αλλά και η ομάδα από την παρουσία του εκεί, αναφερόμενος παράλληλα στις λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Τομ Παπαδόπουλος:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω την σημερινή συνέντευξη τύπου και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν αδύνατο να παρευρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική, αλλά παρόλα αυτά βρίσκομαι νοερά κοντά σας. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή καθώς αυτή η συμφωνία ανοίγει νέους ορίζοντες για το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε τις επαφές: «Το θέμα θα κλείσει άμεσα»

Είμαι βέβαιος ότι με τη συνδρομή του κ.Κούγια αλλά και φυσικά του κ.Ευγενίου και την δική μου θα έχουμε την απαραίτητη εμπειρία και γνώση και αυτό αποτελεί δέσμευση για να καταστήσουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό και πετυχημένο.

Ο Ηρακλής είναι μία οικογένεια και όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας στην καινούργια προσπάθεια της να κερδίσει την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερλιγκ 1.
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την είσοδο του Αλέξη Κούγια στην οικογένεια του Ηρακλή. Η εμπειρία του, η διορατικότητα του, το πάθος του, οι ικανότητες αλλά και η κατάρτιση του στα ποδοσφαιρικά πράγματα σίγουρα θα αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την μεγάλη προσπάθεια μας. Έρχεται σε ένα σύλλογο που τον έχει υπηρετήσει ξανά στο παρελθόν, γνωρίζοντας τις αντιξοότητες και τις αδυναμίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον κ.Ευγενίου για την συνολική του προσφορά μέχρι σήμερα στο σύλλογο και να τον επαινέσω για την επιθυμία του να συνεχίσει τον αγώνα που αυτός άρχισε πριν από δύο χρόνια παρόλα τα προβλήματα που συνάντησε μέχρι τώρα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας του Ηρακλή και ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται εκεί που της αρμόζει και επιτέλους όλοι μαζί να ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες όπως και στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος ότι με την επόμενη μέρα θα δούμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και ενθουσιασμό. Συγχαρητήρια στον Στράτο Ευγενίου και στον Αλέξη Κούγια και καλή επιτυχία στην ομάδα μας . Προσωπικά θα ήθελα να τονίσω την σημασία του γεγονότος ότι έχω μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας και κατέχω ίσο μερίδιο με τους δύο άλλους εταίρους που αντιστοιχεί στο 33,33 % του συνόλου των μετοχών. Αυτή η συμφωνία αντανακλά την δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις καλύτερες ικανότητες και το πάθος για την άνοδο.

Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας και ανυπομονούμε να δούμε την επόμενη μέρα. Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί πιο ευχάριστες μέρες

Με εκτίμηση
Θανάσης Τόμ Παπαδόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ