Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα 5 – 4: Ασταμάτητοι οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Μπα

Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα 5 – 4: Ασταμάτητοι οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Μπα

Το 4/4 έκανε ο Ολυμπιακός Β' στην 22η αγωνιστική της Super League 2 κερδίζοντας την Καλλιθέα στο Ρέντη σε ένα χορταστικό ματς με 5-4 έχοντας τον Αλγκασίμ Μπα σε... πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός Β’ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League 2 κερδίζοντας για την 22η αγωνιστική στο Ρέντη, την Καλλιθέα με 5-4 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλγκασίμ Μπα που σημείωσε χατ τρικ.

Διαβάστε επίσης: Ζήσης: «Μπορούμε να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες»

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ανέβηκε στη 10η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα έμεινε στους 46 όντας 2η.

Ο αγώνας

Περισσότερο αγώνα Premier League θύμισε η αναμέτρηση της 22ης στροφής της Super League 2 με τις δυο ομάδες να προσφέρουν χορταστικό θέαμα σκοράροντας συνολικά εννιά τέρματα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο μέρος, αφού πρώτα ο Στουρνάρας έδιωξε τη μπάλα σε κεφαλιά του Λουκίνα. Κατόπιν οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν δυο τέρματα με τον συνήθη ύποπτο Αλγκασίμ Μπα.

Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, από κάθετη του Πινακά στον Μαρίνο και γύρισμα του δεύτερου από αριστερά στον Μπα ήρθε το 1-0, ενώ στο 13′ η ομάδα του Ιμπαγάσα σκόραρε και δεύτερο τέρμα ύστερα από γύρισμα του Λιάτσου και εκτελέστη πάλι τον Μπα.

Η ομάδα της Καλλιθέας πίεσε, με τον Στουρνάρα σε δυο περιπτώσεις να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Η πίεση ωστόσο των φιλοξρνούμενων καρποφόρησε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνιου με τον Λουκίνα να μειώνει σε 2-1 και να ξαναβάζει στο παιχνίδι την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν… κυνηγητό με τους φιλοξενούμενους. Ο Μπα με χατ τρικ έγραψε το 3-1 στο 68′ με τον Λουκίνα με πέναλτι να μειώνει σε 3-2 στο 68ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν με δυο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με τους Κωστή και Μαρίνο να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Μπα.

Ο Λουκίνας μείωσε στο 84′ σε 5-3 και στις καθυστερήσεις με το τέταρτο δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-4 (στο 94′).

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Μπα (46′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάννης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Ι. Ιμπαγάσα, Χρυσόπουλος, Πινακάς (46′ Κωστή).

Athens Kallithea: Βοσνιάδης, Ματίγια, Κύργιας (30′ Ναμπί), Ρέντζας, Σαντάνα, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές (64′ Ιωαννίδης), Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους.

Στα υπόλοιπα ματς, στον Α’ όμιλο, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου της Super League 2.

Η θεσσαλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) εκτός έδρας με τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να μείνει ένα βαθμό πίσω από τη -δεύτερη της βαθμολογίας- ΑΕΛ που αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Ηρακλή.

Στο μεταξύ, ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε και το παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Απόλλων τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αμαραντίδη στο 72΄.

Α’  ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 28/4

Πανσερραϊκός-Βέροια 2-0
(17′ Μπαΐροβιτς, 59′ Κατσαντώνης)

Σάββατο 29/4

Θεσπρωτός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Aλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 0-0
Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1

Κυριακή 30/4

Νίκη Βόλου-Ηρακλής Λάρισας (14:45)
Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας –

Δευτέρα 1/4

Παναθηναϊκός Β’ – Μακεδονικός (15:15)

Β’ Όμιλος

Σάββατο 29/4

ΑΕΚ Β’-ΟΦ. Ιεράπετρας 0-1
(63′ Μίλερ)

Παναχαϊκή-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 1-0
(90’+5′ Λαρέα)

Χανιά-Αιγάλεω 2-1
(35′ Σερβιλάκης, 39′ Κόλα – 47′ Ραμίρεζ)

Επισκοπή-Ηλιούπολη 0-1
(89′ Ρου)
Καλαμάτα-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ