Ολυμπιακός Β’ – Επισκοπή 3-0: «Τριάρα» για τους Ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός Β’ – Επισκοπή 3-0: «Τριάρα» για τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός Β' ήταν καταιγιστικός απέναντι στην Επισκοπή επικρατώντας με άνεση με σκορ 3-0 των Κρητικών.

Ένα άνετο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός Β’ απέναντι στην Επισκοπή, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-0 στο προπονητικό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Oι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και ειδικά από την στιγμή που άνοιξαν το σκορ, παίρνοντας μια εύκολη νίκη κόντρα στους Κρητικούς που ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στη διεκδίκηση του ματς. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι προσπέρασαν τον σημερινό τους αντίπαλο και βρίσκονται στη 12η θέση με 11 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 9.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ ήταν σχεδόν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Μαρίνο να σουτάρει και τον Ψαρρά να αποκρούει στο 11′, για να απαντήσει η Επισκοπή έξι λεπτά αργότερα με τον Βουκελάτο, όμως ο Παπαδούδης δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει. Στο 20′ ο Ολυμπιακός Β΄ άνοιξε το σκορ με δράστη τον Μαρίνο.

Ο Πινακάς κινήθηκε ωραία, έδωσε στον αρχηγό του και εκείνος έγραψε το 1-0. Από εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες κυριάρχησαν και είχαν άλλες δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 27′, ο Μαρίνος βρήκε τον Πινακά όμως το σουτ του Έλληνα επιθετικού πέρασε εκτός, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μαυρουδής σημάδεψε το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Το 2-0 έγινε στο 40′ με τον Βλαχομήτρο που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψάρρα ύστερ από την πάσα του Σαπουντζή. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Ολυμπιακό Β’ να κάνει μια καλή διαχείριση. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα με τον Αργυρίου να κάνει ωραία προσπάθεια, να βρίσκει τον Μαρίνο, με τον αρχηγό να κάνει το 3-0 στο 60′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ