Ολυμπιακός Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 3-2: Ματσάρα, επική ανατροπή και 6η συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 3-2: Ματσάρα, επική ανατροπή και 6η συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε με ανατροπή 3-2 του ΟΦ Ιεράπετρας, δίνοντας έτσι συνέχεια στο νικηφόρο σερι του.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερι του έδωσε ο Ολυμπιακός Β’…

Αυτή την φορά το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά για να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια… άσφαιρες.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Γιαννακόπουλος: «Το όνομα του ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι άλλο εκτός από το Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε άρδην με τα γκολ να πέφτουν… βροχή.

Την αρχή έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον Πάτρικ Βουό που άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με πλασέ νίκησε τον Στουρνάρα για το 0-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 66ο λεπτό όταν ο Κωστή με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Κρητικοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κατάλντι που στο 71′ εκτέλεσε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-2.

Η απάντηση των ερυθρόλευκων ήρθε δύο λεπτά αργότερα ε τον Αλγκασίμ Μπα να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς πέτυχε το 6ο του γκολ στα πέντε τελευταία ματς και έκανε το 2-2 για την ομάδα του.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Γιώργος Σύρμης στο 83′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ : Στουρνάρας, Μπα, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Κεραμίδας (46′ Καράκουτης), Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46′ Νίκολιτς), Ι. Ιμπαγάσα, Κωστή, Χρυσόπουλος.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Μούλερ, Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Ζήσης, Μπλανκ Καζάου, Καραμπέτσος, Ντέντλερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ