Προοδευτική – Ολυμπιακός Β’: 5/5 με Μπα οι «ερυθρόλευκοι»!

Προοδευτική – Ολυμπιακός Β’: 5/5 με Μπα οι «ερυθρόλευκοι»!

Ο Ολυμπιακός Β' πέρασε από την έδρα της Προοδευτικής με 1-0, σκόρερ πάλι τον Μπα, και έκανε το 5/5 στη Super League 2.

Ασταμάτητος. Ο Ολυμπιακός Β’ πέρασε και το εμπόδιο της Προοδευτικής με 1-0 εκτός έδρας και έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες στη Super League 2. Μάλιστα σκόρερ ήταν και πάλι ο Μπα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έφτασε τα 4 τέρματα στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τέλος η σεζόν για τον Τάσο Δώνη

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός είναι πλέον στους 23 βαθμούς όντας 9ος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, ενώ η Προοδευτική έμεινε στους 19.

Στα του ματς, η Προοδευτική ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση έχοντας κατοχή μπάλας ωστόσο η ομάδα του Πειραιά ισορρόπησε τον αγώνα. Πάντως ο Στουρνάρας ήταν αυτός που είχε την περισσότερη δουλειά κάνοντας και δυο επεμβάσεις.

Στην απανάληψη η Προοδευτική μπήκε καλύτερα επίσης στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισορρόπησαν τον αγώνα αλλά κατάφεραν να σκοράρουν κιόλας με ποιον άλλον; Με τον -τελευταία- συνήθη ύποπτο Αλγκασίμ Μπα στο  71ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο οι Πειραιώτες όχι μόνο κράτησαν το 0 στην άμυνα τους, αλλά είχαν τις ευκαιρίες τους να βάλουν και δεύτερο τέρμα. Τελικώς έμεινε το 1-0 με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι ασταμάτητη όπως γράψαμε και από πάνω, αφού πλέον μετράει 5 συνεχομένες νίκες με το σημερινό της 23η αγωνιστικής.

Προοδευτική: Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Φαζός (31′ λ.τ Χατζηδίμπας), Πότσι, Πίσσας, Νταβιώτης, Τσακίρης (65′ Μπόρχες), Παυλίδης, Μάντιτς, Καπνίδης.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (70′ Συρμής), Κωστή, Σαπουντζής (70′ Μαυρουδής), Χρυσόπουλος, Αργυρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ