Αποδοκιμάστηκε ο Μπένετ – Ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο! (pic)

Αποδοκιμάστηκε ο Μπένετ – Ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο! (pic)

Χαμός στο Παναχαϊκή – Κηφισιά: Οργή για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη και έντονες αποδοκιμασίες για τον Στιβ Μπένετ, που βρέθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς.

Την οργή των ανθρώπων και των οπαδών της Παναχαϊκής η διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη στο παιχνίδι με την Κηφισιά για την 26η αγωνιστική της Super League 2, με τον κόσμο στο γήπεδο της Αγυιάς να αποδοκιμάζει τον Ηπειρώτη ρέφερι, αλλά και τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ.

Ο Βρετανός βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Κηφισιά, το οποίο πήραν οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Βαφέα στο 95+5’ (2-1), με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει έντονα για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη.

Διαβάστε επίσης: «Προπονητής του Ολυμπιακού ο Ερνάν Κρέσπο»

Ολη τη σεζόν οι παράγοντες και οι οπαδοί της Παναχαϊκής είχαν φριχτά παράπονα για τις διαιτησίες των αναμετρήσεων της αχαΐκής ομάδας, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Βρετανό αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε τη βοήθεια της Αστυνομίας για να αποχωρήσει χωρίς προβλήματα από το γήπεδο της Αγυιάς.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές, ο πάγκος και οι οπαδοί της Παναχαϊκής έχουν φριχτά παράπονα για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, τον οποίο θεωρούν ως υπαίτιο για την ήττα από την Κηφισιά (2-1), την οποία κατηγορούν για διαιτητική εύνοια.

*Η φωτογραφία είναι από τον sport-fm Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ