Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον 19χρονο Πολωνό Βίκτορ Ματίγεβιτς

Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον 19χρονο Πολωνό Βίκτορ Ματίγεβιτς

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Βίκτορ Ματίγεβιτς, ως ελεύθερο από την Ελλάς Βερόνα.

Παίκτης της Athens Kallithea είναι με κάθε επισημότητα ο 19χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός, Βίκτορ Ματίγεβιτς (1.91μ), ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα.

Ο Ματίγεβιτς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών χρόνων (μέχρι το καλοκαίρι του 2026) και είναι η έβδομη μεταγραφική προσθήκη στην ομάδα των νοτίων προαστίων μετά την απόκτηση, των Μεχίας, Κότσαρη, Ρομαό, Βασιλόγιαννη, Κωστανάσιου και Ποζατζίδη.

Διαβάστε επίσης: Έρλινγκ Χάαλαντ: Έκανε δικό του ακόμη ένα ρεκόρ με το «καλημέρα» στην Πρέμιερ Λιγκ

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό κεντρικό αμυντικό καθώς είναι διεθνής με την Κ19 της Πολωνίας με την οποία συμμετείχε και στο πρόσφατο Euro, ενώ to 2022 αποκτήθηκε από την Ελλάς Βερόνα, καταγράφοντας με τη δεύτερη ομάδα της 20 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού διεθνούς με την ομάδα Νέων Wiktor Matyjewicz με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Matyjewicz, 19, εκπροσώπησε την Πολωνία στο 2023 UEFA Under-19 European Championship τον προηγούμενο μήνα, και είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Πολωνίας Κ19.

Ο Matyjewicz ξεκίνησε την καριέρα του στην Unia Tarnów της γενέτειράς του και αποκτήθηκε από την Hellas Verona τον Ιούλιο 2022, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές με την Primavera του συλλόγου τη σεζόν 2022/23.

Καλωσήρθες, Wiktor.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ