Super League 2: Απέρριψε την προσφυγή του Ηρακλή το Διαιτητικό Δικαστήριο

Super League 2: Απέρριψε την προσφυγή του Ηρακλή το Διαιτητικό Δικαστήριο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Ηρακλή και πρέπει να αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα.

Εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή του Ηρακλή από το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, η οποία απορρίφθηκε και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωμένη να αποσυρθεί από τα πολιτκά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα.

Εξ’ αρχής το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει αποφασίσει πως ο Ηρακλής υποχρεούται να καταβάλει στον Μπόργκαν Μάρα 200.000 ευρώ, σε περίπτωση που δεν το κάνει θα τιμωρούνταν με ποινή αφαίρεσης βαθμών (όπως και έγινε), ωστόσο στις τάξεις τους «Γηραίου» είχαν αποφασίσει να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, όπως και έκαναν με σκοπό φυσικά να δικαιωθούν.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έχει νόημα η συζήτηση για την Τσουκαρίτσκι…

Το Διαιτητικό της ΕΠΟ εν τέλει απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής σε σχέση με την απόφαση της Super League 2 μετά την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια. Ως αποτέλεσμα, ισχύει η διπλή ποινή για τον Ηρακλή (από τη Super League 2). Έτσι, ο Ηρακλής έχει περιθώριο έως τις 19 Αυγούστου για να αποσύρει την προσφυγή της στα Πολιτικά Δικαστήρια για τον Μάρα, προκειμένου και να της επιτραπούν οι μεταγραφές αλλά και να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 (και αυτό διότι θα χάνει τα ματς με 3-0 μέχρις ότου να πληρώσει).

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την από 25/05/2023 με αριθ.πρωτ.17498/26-07-2023 προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ