3 στα 3 ο Λεβαδειακός (1-0), διπλό με ανατροπή η Ηλιούπολη (1-2) – Πέρασε από το Βόλο η Κοζάνη (0-1)

3 στα 3 ο Λεβαδειακός (1-0), διπλό με ανατροπή η Ηλιούπολη (1-2) – Πέρασε από το Βόλο η Κοζάνη (0-1)

Ο Λεβαδειακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στη Superleague 2, με 1-0 κόντρα στον Απόλλων Πόντου, η Ηλιούπολη κέρδισε με ανατροπή στη Λευκάδα (1-2), ενώ η Κοζάνη πέρασε με 0-1 από την έδρα της Νίκης Βόλου.

Νίκη κορυφής για τον Λεβαδειακό στο βόρειο όμιλο, που έφτασε τις 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, με την επικράτηση με 1-0 απέναντι στον Απόλλων Πόντου, χάρη σε γκολ του Νίκα στο 63′.

Πρώτη νίκη στη σεζόν για την Ηλιούπολη που επικράτησε μέσα στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη, με ανατροπή στις καθυστερήσεις, για το τελικό 1-2.

Διαβάστε επίσης: Το «ξύλο» του Μαρτίνεθ, το ιδιαίτερο μήνυμα στις «ρεζέρβες» και η έκπληξη του Μπρίνιτς

Ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ με τον Ενγκουεμέκιε στο 9ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Φρίμπονγκ στο 21′. Η Ηλιούπολη πέτυχε μεγάλη ανατροπή στο 90+6′ με τον Μπαρμπάρο, πριν αποβληθεί ο Τσαφταρίδης στο 98′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Κοζάνη με γκολ του Γραμμένου, πέρασε από την έδρα της Νίκης Βόλου με 0-1 στο 45+2′, για να φτάσει τις 2 νίκες σε τέσσερα ματς.

Στη Θεσσαλονίκη η Αναγέννηση Καρδίτσας αν και έμεινε με 9 παίκτες από το 65 και μετά, καθώς αποβλήθηκαν οι Κοκκίνης στο 62′ και Τομάσεβιτς στο 65′, άντεξε απέναντι στο Μακεδονικό των 10 παικτών (αποβλήθηκε ο Λυμπεράκης στο 81′), για το τελικό 0-0.

Αιολικός και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Ο Πεδρόσο άνοιξε το σκορ στο 25′ για τους φιλοξενούμενους, πριν ισοφαρίσει ο Γιόκε στο 48′ με την ΑΕΛ να φτάνει τους 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ