Έρχεται «καταιγίδα» με τα στημένα στην Ελλάδα – Το whats up μίλησε και ο Νοέμβρης παίρνει φωτιά

Έρχεται «καταιγίδα» με τα στημένα στην Ελλάδα – Το whats up μίλησε και ο Νοέμβρης παίρνει φωτιά

Ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα η έρευνα της Αστυνομίας για τα στημένα - Περιμένει και τα τελευταία στοιχεία ο Εισαγγελέας πριν…

Ο κακός χαμός στην Ιταλία με τα στημένα παιχνίδια και με τις αρχές εκεί να μην λογαριάζουν ούτε από ονόματα ποδοσφαιριστών, ούτε από εντυπώσεις. Ο κακός χαμός όμως σύντομα και στα μέρη μας.

Διότι μπορεί ο καιρός να πέρασε και κάποιοι να βολεύονται στην ιδέα ότι βγήκαν στεγνοί από μια μπόρα που δεν έβρεξε… ποτέ, όμως όλα μοιάζουν πια ότι έχουν πάρει τον δρόμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες (one voice) στο τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί, η έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αφορά κύκλωμα που δρούσε στην Ελλάδα και φερόταν να στοιχηματίζει σε «στημένους αγώνες».

Άρα λοιπόν ο χρόνος μετρά αντίστροφα ώστε ο φάκελος με τα (τελευταία) στοιχεία της υπόθεσης θα παραδοθεί στον αθλητικό εισαγγελέα, Κ. Σπυρόπουλο προκειμένου να κινηθεί η ποινική διαδικασία. Πέντε ομάδες της Super League 1 και 15 της Super League 2 εμπλέκονται με βάση τα όσα είχαν έρθει στο φως από το καλοκαίρι. Άρα καταλαβαίνει ο καθένας τι διαστάσεις μπορεί να έχει αυτή η ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπυρόπουλος, εισαγγελέας Πρωτοδικών είναι και υπεύθυνος πειθαρχικών διώξεων (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) της ΕΠΟ. Της Ομοσπονδίας που προσπάθησε να πάρει στοιχεία του φακέλου, αλλά για ευνόητους λόγους έχει βρει όλες τις πόρτες κλειστές. Η διαδικασία επιβλέπεται άλλωστε από την Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Ότι η Interpol παγίδευσε και τους Έλληνες, όπως ακριβώς έκανε και στην Ιταλία. Έχοντας τον τρόπο να παρακολουθεί και να «χακάρει» συγκεκριμένη εφαρμογή που τη συναντάς σε όλα τα κινητά τηλέφωνα. Εκεί είναι που βρήκε τις αποδείξεις για να «δέσει» την υπόθεση. Με δεδομένο ότι η έρευνα θέλει ακόμη δύο εβδομάδες; Υπομονή για τον Νοέμβρη που θα… καίει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ