Μεγάλες νίκες για Ιωνικό και Καλλιθέα – στο μηδέν ΠΑΟΚ Β’ και Αιολικός

Μεγάλες νίκες για Ιωνικό και Καλλιθέα – στο μηδέν ΠΑΟΚ Β’ και Αιολικός

Ολοκληρώθηκαν τα τρία παιχνίδια που έκλεισαν το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2, με τον Ιονικό και την Καλλιθέα να πανηγυρίζουν μεγάλες νίκες και τον ΠΑΟΚ Β' με τον Αιολικό να μένουν στο μηδέν.

Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό απέναντι στον Τηλυκράτη στην Νίκαια. Οι γηπεδούχοι χάρη στο τέρμα του Οικονομίδη στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν τους τρεις βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του Β’ Ομίλου της Super League 2 με επτά. Στους 4 έμεινε ο Τηλυκράτης που βρίσκεται στην 9η  θέση του ίδιου ομίλου.

Πολύ σημαντικό τρίποντο και για την Καλλιθέα απέναντι στον Γιούχτα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Λουκίνα, κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη που τους ανεβάζει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Στην 4η θέση και τους 6 βαθμούς έμεινε ο Γιούχτας.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Ο Σαλάχ καθάρισε το ντέρμπι του Λίβερπουλ

Στο τρίτο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε νωρίτερα ΠΑΟΚ Β’ και Αιολικός δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα 90 λεπτά, έμειναν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό έκαστος. Οι θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 3η θέση του Α’ Ομίλου με 7 βαθμούς και ο Αιολικός στην 7η με 5.

Αύριο αγωνίζονται η Καλαμάτα με τα Χανιά, η Ηλιούπολη με τον Διαγόρα Ρόδου, η Παναχαϊκή με το Αιγάλεω, η Λάρισα με τον Μακεδονικό, ο Απόλλων Πόντου με την Νίκη Βόλου και η Κοζάνη με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την Δευτέρα κλείνει η αγωνιστική με το παιχνίδι του Καμπανιακού με τον Λεβαδειακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ