Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 0-1: Ο Μπαγκαλιάνης χάρισε την νίκη στους ερυθρόλευκους

Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 0-1: Ο Μπαγκαλιάνης χάρισε την νίκη στους ερυθρόλευκους

Με «χρυσό» σκόρερ τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από την Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague 2. Για 10ο σερί ματς αήττητοι οι ερυθρόλευκοι.

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος έπειτα από την ισοπαλία στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή αυτή την φορά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Ηλιούπολη (1-0) κόντρα στην τοπική ομάδα.

Έτσι το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε για δέκατο σερί ματς αήττητο, έχοντας να δεχθεί την ήττα από την πρώτη μέρα του Οκτώβρη.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέδρο Άλβες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο για τον Ολυμπιακό»

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στην αναμέτρηση με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου χάρη στο τέρμα του Πέτρου Μπαγκαλιάνη. Στην συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας μια ανάσα από το 2-0 με τον Αργυρίου να αστοχεί στο τετ α τετ στο 68′. Η Ηλιούπολη στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα με το 1-0 υπέρ των Πειραιωτών να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μάντιτς, Ντέτλερ.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ