Το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού Β’ – Το καλύτερο στον νότιο όμιλο της Super League 2 (vids)

Το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού Β’ – Το καλύτερο στον νότιο όμιλο της Super League 2 (vids)

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί των δέκα αγωνιστικών το οποίο έχει «χτίσει» ο Ολυμπιακός Β' , που όμοιό του δεν έχει στον νότιο όμιλο της Super League.

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο της Super League 2 με νίκη (1-0) κόντρα στην Ηλιούπολη και επέκτεινε το αήττητο σερί του στα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ακάθεκτοι και αν δεν υπήρχε η ποινή στην αρχή της σεζόν, αυτή τη στιγμή θα βρίσκονταν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι δύο όψεις του νομίσματος

Παρ’ ότι η δεύτερη σεζόν της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο (τιμωρία με -10) και πλέον οι Β ομάδες μπορούσαν να υποβιβαστούν, το σύνολο του Ιμπαγάσα δεν είχε προθέσεις να τα παρατήσει. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές η συγκομιδή του ενός βαθμού ήταν ξεκάθαρα «φτωχή», όμως έκτοτε τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι Πειραιώτες δεν θυμούνται τι σημαίνει η λέξη «ήττα» μετά από το 3-2 απέναντι στην Καλλιθέα στις 1/10.

Από τότε έχουν ξεκινήσει ένα αήττητο σερί που κανείς δεν λέει να σταματήσει. Μέσα σε δέκα αγώνες έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχοντας μαζέψει συνολικά 11 βαθμούς «ξεκολλώντας» εδώ και καιρό από την τελευταία θέση έχοντας ξεπεράσει παράλληλα τους Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Τηλυκράτη Λευκάδας και Παναθηναϊκό Β’!

Δύο από αυτές τις ισοπαλίες ήταν «λευκές». Μία κόντρα στο Αιγάλεω σε ένα γήπεδο που καλύτερα μπορεί να χαρακτηριστεί ως χωράφι και άλλη μία απέναντι στην Καλαμάτα που στοχεύει την άνοδο. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή απέναντι στην Παναχαϊκή, όπου δέχθηκε γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον διαιτητή να μην σφυρίζει φάουλ στην αρχή της φάσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ