Νίκη-ανάσα του Καμπανιακού επί του ΠΑΟΚ Β’ (2-0), «στραβοπάτημα» για την ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β’ (1-1)

Νίκη-ανάσα του Καμπανιακού επί του ΠΑΟΚ Β’ (2-0), «στραβοπάτημα» για την ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β’ (1-1)

Ο Καμπανιακός πήρε βαθμολογική ανάσα με την νίκη επί του ΠΑΟΚ Β' (2-0), ενώ η ΑΕΛ άφησε δύο βαθμούς στη μάχη της κορυφής που έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ Β'

Ο Καμπανιακός πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ (2-0) στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη αποσπάστηκαν 4 βαθμούς από τον ουραγό Απόλλωνα πόντου και παρέμειναν στην 11η θέση με 12 βαθμούς. Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Οι «δίδυμοι πύργοι» και ένα must win παιχνίδι στο ΣΕΦ (pics, vids)

Η ομάδα από την Χαλάστρα πέτυχε μια εύκολη νίκη, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Παπαστεριανός έβαλε μπροστά την ομάδα του μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπούσης με κεφαλιά στο 50′

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (66′ Νικολαΐδης), Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης (66′ Φροσύνης), Ν. Καθάριος (33′ Ταΐρης), Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου (87′ Βοσκόπουλος), Τότσκα (87′ Ζανάκης).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Σελιμάι (73? Κιτσάκης), Κωττάς, Παναγιώτου, Γιαξής, Σνάουτσνερ (73′ Ρούμιαντσεβ), Γρόσδης (64′ Πανίδης), Σπυράκος (46′ Γκιτέρσος), Τσοπούρογλου (90′ Σμυρλής), Δαρέλας.

H AEΛ υποδέχτηκε την ΑΕΚ Β’ και ήθελε την νίκη προκειμένου να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποσπαστεί με τρεις βαθμούς από τον Λεβαδειακό που «γκέλαρε» χθες (3/1) μένοντας στο 0-0 με την Κοζάνη εκτός έδρας.

Ωστόσο, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε. Η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε με τον Χριστόπουλο, ο οποίος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 51′, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 68ο λεπτό με την κεαφλιά του Όγκμποε μετά από την σέντρα του Πεντρόσο.Η θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Η ΑΕΛ, με αυτό το βαθμό έφτασε τους 28, έναν περισσότερο από τον δεύτερο Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ Β’ συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αφού έμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, και είναι πλέον 8η με 16 βαθμούς.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (61′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (73′ Μιλτιάδης), Ηλιάδης, Στάμου, Θωμαΐδης (73′ Παπαδόπουλος), Νίνο (61′ Όγκμποε), Αντράντα, Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς (82′ Βλιώρας).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (87′ λ.τ Τζούντα Γκαρσία), Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (79′ Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74′ Σταμούλης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ