Αιολικός – Λεβαδειακός 0-3: Άνετο πέρασμα από την Μυτιλήνη για τους Βοιωτούς

Αιολικός – Λεβαδειακός 0-3: Άνετο πέρασμα από την Μυτιλήνη για τους Βοιωτούς

Ο Λεβαδειακός πέτυχε μια εύκολη νίκη στην έδρα του Αιολικού (0-3) και πλέον βρίσκεται στο +6 από την δεύτερη ΑΕΛ

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε στην Μυτιλήνη ο Λεβαδειακός, αφού η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πήρε μια άνετη νίκη με 3-0 επί του Αιολικού, και αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΛ.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου στην Super League 2, οι Βοιωτοί ξεκίνησαν καλύτερα κι άνοιξαν το σκορ χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολέττο στο 11ο λεπτό. Ο Τσιριγώτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 0-2 και ουσιαστικά σφράγισε την νίκη για τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 2-0: Διπλό «χτύπημα» του Χάαλαντ και… κορυφή

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και τους γηπεδούχους να αδυνατούν ν’ απειλήσουν. Ο Μπαίροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90′.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Σαραντίδης (68′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβοΐνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέττο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ