Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι – Δείτε το βίντεο

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι – Δείτε το βίντεο

Ο Ολυμπιακός Β' ηττήθηκε στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα με 1-0, με τον διαιτητή Μαλούτα να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής αφού... ανακάλυψε πέναλτι σε επιθετικό φάουλ του Μπαράλες

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα με 1-0 για την 20η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στην Super League 2, χάρις στο ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μαλούτας στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έκανε επιθετικό φάουλ στον Μαυρουδή, όμως ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Ημαθίας καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αργεντίνος επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: Η πορτογαλική βάση του Μεντιλίμπαρ (vid)

Πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους μετά από πέντε ματς και της 15 Ιανουαρίου, όπου ηττήθηκε από τον Ιωνικό. Στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς η Καλαμάτα, η οποία πατάει γερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Το ματς είχε λίγες φάσεις με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να χάνουν την πρώτη τους φάση στο 19′ με τον Μπρίνιτς να κάνει το μακρινό σουτ και τον Κόβαλ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεχγο του ματς, ωστόσό δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη καλή στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόστολου Τερζή ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε στο 57′, όταν ο Κατάλντι μέσα στην περιοχή έκανε την προβολή και ο Παπαδούδης απομακρύνει σωτήρια. Η επίμαχη φάση, που τελικά έκρινε το ματς, έγινε στο  63′, όταν ο Μπαράλες μάρκαρε αντιακανονικά τον Μαυρουδή αλλά ο Μαλούτας καταλόγισε πέναλτι. Ο έμπειρος επιθετικός ευστόχησε κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση για την εστία του Κοβάλ.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες (84′ Κωνσταντινόπουλος).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (84′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής (84′ Πινακάς), Αργυρίου.

Δείτε την ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ