Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Σούλης Παπαδόπουλος

Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Σούλης Παπαδόπουλος

Στον πάγκο του Ηρακλή θα συνεχίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Με προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής, με τον Γηραιό να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) την πρόσληψη του Έλληνα πολύπειρου τεχνικού.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του σήμερα κόντρα στον Αιολικό ένα ματς το οποίο βρήκε τους νικητές τους Θεσσαλονικείς με 3-0.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία – Πόνσε: Τα 25 γκολ του «φονικού» διδύμου της ΑΕΚ και η σκέψη του Αλμέιδα να τους βάλει μαζί (vids)

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ύστερα από την αποχώρηση του κυρίου Αμανατίδη, η Διοίκηση της ΠΑΕ, ως είχε υποχρέωση, έκανε την έρευνά της προκειμένου να καλύψει άμεσα το πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας, κι ύστερα από πρόταση και συμφωνία του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου και του Χορηγού μας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, κατέληξε στην επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, ως προπονητή, με άμεσο συνεργάτη του τον Λευτέρη Βελέντζα και γυμναστή τον Νίκο Ορφανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ