ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής 1-1: «Όρθιος» ο Γηραιός με 10 παικτών κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής 1-1: «Όρθιος» ο Γηραιός με 10 παικτών κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

Ο Ηρακλής πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ Β' με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με 10 παίκτες και να παίρνουν έναν βαθμό.

ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής στην Super League 2. Oι δύο ομάδες πήραν από 1 βαθμό σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γηραιό να ισοφαρίζει με 10 παίκτες στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πληρότητα στη Euroleague – Ποια η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Σπυράκος «άνοιξε το σκορ» στο 26΄ για τον «Δικέφαλο του βορρά», ο οποίος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 42ο λεπτό, όταν ο «Γηραιός» έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χρουσιέλ. Όμως, ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 48ο λεπτό με τον Δοϊρανλή και να κρατήσει το 1-1 ως το τέλος, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως, οι «κυανόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 86΄, αλλά το σουτ του Χειρίτραντα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ Β΄.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης, Κωττάς (Παναγιώτου 46′), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (Τσίκος 55′), Γκούμας, Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής, Χειρίτραντας, Σπυρίδης, Κούστα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ