«Βόμβες» κατά Μελισσανίδη και ΠΑΟΚ! (vid)

«Βόμβες» κατά Μελισσανίδη και ΠΑΟΚ! (vid)

Ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, μίλησε για τους λόγους που πέρσι έπεσε η ομάδα του και για ομάδες που «είχε ο Μελισσανίδης και ο ΠΑΟΚ»…

Στον… θαυμαστό κόσμο της Σούπερ Λιγκ 2 έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Όταν όμως υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για ομάδες που είναι… δορυφόροι ή ουσιαστικά «θυγατρικές» καταλαβαίνει και ο πιο αδαής τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως οι «βόμβες» που έριξε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμαντής μιλώντας στην εκπομπή »Χύμα και σταράτα» στο youtube που ασχολείται με τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ 2 και κάτω.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Έγραψαν ιστορία τα μωρά του θρύλου

Τι είπε ο Διαμαντής; Πως ο Μελισσανίδης είχε τον Διαγόρα και την Καλαμαριά. Και ο ΠΑΟΚ τον Μακεδονικό και την Αριδαία. Ξερά και ωμά. Είπατε κάτι;

«Η Βέροια πέρυσι ψήφισε Μαρτσούκο. Και δεν κρυβόμαστε. Και τους ψηφίσαμε και μας ρίξανε. Γιατί πέσαμε; Γιατί ο Μελισσανίδης είχε το Διαγόρα και την Καλαμαριά. Και ο ΠΑΟΚ είχε τον Μακεδονικό και την Αριδαία. Κι εμείς πολεμούσαμε ρομαντικά κάνοντας μπάτζετ 800.000…» είναι χαρακτηριστικά η δήλωση του Διαμαντή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ