Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα με αλλοίωση στο φινάλε για τους «ερυθρόλευκους»

Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα με αλλοίωση στο φινάλε για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Διαγόρας με γκολ 89ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β΄ στη Ρόδο, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική των play out της Super League 2.

Ο Διαγόρας Ρόδου με γκολ στο 89ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β΄ για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική των play out της Super League 2.

Ο Λούκιτς το νικητήριο γκολ για τους Ροδίτες, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 54′ με τον Κωστούλα αλλά να τον σταματά το δοκάρι. Ωστόσο η φάση που έφερε την αντίδραση του πάγκου των «ερυθρόλευκων» είναι αυτή του 81ου λεπτού, όταν μετά από κόρνερ ο Κουτσίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ακούστηκε σφύριγμα κατά την εκτέλεση και δόθηκε επανάληψη.

Διαβάστε επίσης: Η υπόσχεση που έδωσε ο Φορτούνης στον Σπύρο, η καλύτερη εκδοχή και το σοκαριστικό 13/28 γκολ

Δεν εντυπωσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και μοναδική αξιόλογη στιγμή το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ για τον Διαγόρα. Μετά από σέντρα του Νικόλη, ο Μανιάς έστρωσε στον Τσιαντούλα, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 54ο λεπτό. Ο Μπάμπης Κωστούλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση της ομάδας της Ρόδου ήταν άμεση, με το σουτ του Λεσάι να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Στουρνάρα στο 55ο λεπτό. Στο 62ο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν, με το σουτ του Τσέλιου μέσα από την περιοχή, να καταλήγει στην αγκαλιά του Λαδά.

Στο 81ο λεπτό είχαμε ξανά ακυρωθέν γκολ αυτή τη φορά για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή, ο Κουτσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν θα μετρήσει και δόθηκε επανάληψη στην εκτέλεση του κόρνερ. Ακολούθησαν πολλά παράπονα από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Η επίμαχη φάση:

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών και συγκεκριμένα στο 89ο, μετά από ασίστ του Αντεσίνα, ο Λούκιτς με συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Στουρνάρα και άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μουντές (60′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας, Βολάκης (60′ Μασούρας), Λεσάι (67′ Λούκιτς), Μανιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Μπα (70′ Βλαχομήτρος), Σγουρός (74′ Σαπουντζής), Τσέλιος (74′ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70′ Κατσουλίδης), Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ