Η Παναχαϊκή 1-0 τον Ολυμπιακό Β’

Η Παναχαϊκή 1-0 τον Ολυμπιακό Β’

Με γκολ του Μπαρέτ (7΄) οι Πατρινοί έκαναν βήμα παραμονής

Μια ακόμη αναμέτρηση που η… διαιτησία χωρά μεγάλη συζήτηση. Μια ακόμη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό Β΄ που ομολογουμένως η φετινή του εμπειρία από την Super League 2 θα του μείνει αξέχαστη. Και τελικά μια ακόμη ήττα που τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση στη μάχη για την παραμονή: Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ 1-0 για την 7η αγωνιστική των play-outs και πλέον οι Πειραιώτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ψάχνουν ένα μικρό θαύμα για τη σωτηρία τους.

Διαβάστε επίσης: Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

Τι συνέβη στην Πάτρα; Αυτή τη φορά όλα έγιναν νωρίς. Πέναλτι για την Παναχαϊκή μόλις στο 2΄το οποίο έπιασε ο Παπαδόπουλος –την εκτέλεση του Αλίμπε-. Γκολ οι γηπεδούχοι με τον Μπαρέτ στο 7΄. Και αυτό το 1-0 να μένει ως το φινάλε. Κάπως έτσι η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 8η θέση και στους 24 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην 11η με μόλις 16 έπειτα από την 5η ήττα του στα τελευταία 6 ματς και το 7ο δίχως νίκη. Έχουν τον Μάη οι Ερυθρόλευκοι τρία παιχνίδια. Με: Αιγάλεω (εκτός), Γιούχτα (εντός) και Παναθηναϊκό Β΄. Σε αυτή την τριλογία θα φανεί αν μπορούν να σώσουν και την κατηγορία

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ (88΄Νάστος), Ζαμόρα, Προύντζος (87΄Λιοφάγος), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (71΄Πετράτος), Αλίμπε (71΄Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (64΄Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιμπαγάσα): Παπαδόπουλος, Μπα, Λάιντνερ (87΄Κεραμίδας), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63΄Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (74΄Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μπουζακίτης, Αργυρίου.

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ