Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή ο Απόλλων Λάρισας

Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή ο Απόλλων Λάρισας

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς, μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Λάρισας, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα του να συζητά πώληση του ΑΦΜ της στον Ηρακλή.

Έκπληκτος έμεινε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, όταν πληροφορήθηκε από συνεργάτες του τις φήμες ότι η ομάδα του συζητά για πώληση του ΑΦΜ της στον Ηρακλή, για να συμμετάσχει ο «Γηραιός» στη Super League 2.

Επίσης ανέφερε πως δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί να γίνει μία συνάντηση για ένα τέτοιο θέμα, ενώ στόχος του Απόλλωνα είναι να πάει ακόμα καλύτερα τη σεζόν 2019-20.

Να σημειωθεί ότι φέτος έφτασε μία… ανάσα από τα μπαράζ ανόδου στη Super League, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση της Football League.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τους άμεσους συνεργάτες μου, για κάτι το οποίο δεν έχει καμία υπόσταση και ούτε πρόκειται να έχει.

Διαψεύδω κατηγορηματικά και οργισμένα την ανυπόστατη πληροφορία περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόσωπό μου, για την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από ανθρώπους του Ηρακλή.

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προσδοκίες και θετικές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο τους.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν μπαίνω σε κανενός είδους τέτοια «παιχνίδια».

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε έγινε αλλά και ούτε θα δεχθώ να γίνει η παραμικρή συνάντηση για ένα τέτοιο θέμα με οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Απόλλωνας ανήκει στην Φιλιππούπολη, στην Λάρισα και στους φιλάθλους της.

Έχει χαράξει ήδη την ρότα του και στόχος μας, είναι να πάει ακόμη ψηλότερα την φετινή περίοδο και όχι να ασχολείται έστω και για αστείο με τέτοια μυθεύματα

Με τιμή

Παναγιώτης Μαντζανάς

Μεγαλομέτοχος – Πρόεδρος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ