Λεουτσάκος: «Ο υφυπουργός θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί και είμαστε μαζί του»

Λεουτσάκος: «Ο υφυπουργός θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί και είμαστε μαζί του»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε μετά τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας ότι ο υφυπουργός κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ληφθούν για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Super League 2 μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από τους αρμόδιους, ενώ τόνισε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει, με τον Λεουτσάκο να αναφέρει ότι όλοι είναι μαζί του στην προσπάθεια που κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή του σε μία ορισμένη δέσμη μέτρων από κοινού με τους υπόλοιπους φορείς, παρά την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2:

«Όχι μόνο η Super League, και η Football League. Ήταν πολύ σημαντική η συνάντηση που έγινε με τον Υφυπουργό. Ο Υφυπουργός δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά σε θέματα ποδοσφαίρου. Έδειξε σύμφωνος σε κάποια μέτρα που πρέπει να πάρουμε κι εμείς ως λίγκες και η ΕΠΟ για να έρθουν καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούσατε και από τον προηγούμενο Πρόεδρο (σ.σ. Λυσάνδρου) κάποια θέματα στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο με τον Υφυπουργό, θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί και είμαστε μαζί του».

Για το αν θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Λευτέρη Αυγενάκη για τα αμιγώς ζητήματα των Super League 2 και Football League:

«Έχει τόσο μεγάλη υπομονή ο κος Αυγενάκης που μας βλέπει και μας ακούει, σε αυτά είναι καλός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ