Πέναλτι – φάντασμα χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά (pic)

Πέναλτι – φάντασμα χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά (pic)

Ο Λεβαδειακός έχει πολλά παράπονα για το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε πέσιμο του Νικολιά, με τον φωτογραφικό φακό να αποδεικνύει πως δεν υπήρξε το παραμικρό στη φάση από την οποία προήλθε η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 κρίθηκε με τραγική διαιτητική απόφαση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει νικητής από τη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1, με το σκορ να διαμορφώνεται χάρη σε δύο πέναλτι και ένα αυτογκόλ.

Με το ημίχρονο να τελειώνει 1-1 και τις δύο ομάδες να έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί για δεύτερη φορά με πέναλτι φάντασμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νικολιάς μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, θέλησε να σουτάρει, με την τελική προσπάθεια να είναι άστοχη. Ο Λιάγκας που ήταν κοντά του έκανε τάκλιν με σκοπό να τον σταματήσει, δεν τον άγγιξε, παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, με τον Παμλίδη να ευστοχεί και το γκολ να κρίνει τελικά το παιχνίδι.,

Ένα γκολ που όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία δε θα έπρεπε να είχε μπει ποτέ, αφού το πόδι του Λιάγκα με αυτό του Νικολιά δεν έχουν βρει μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε κανένα πέναλτι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ