Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Με γκολ του Καρτάλη στο 59', ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στα Χανιά με σκορ 1-0 και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2. Αήττητοι οι Ηπειρώτες μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμα ματς, καθώς επικράτησε με 1-0 των Χανιών και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους, ενώ παραμένει αήττητος μετά από 4 αγωνιστικές.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν ο Καρτάλης στο 59′. Ο ΠΑΣ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από την αρχή της αναμέτρησης. Στο 3′ και στο 23′ ο Λεό έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα σουτ του παίκτη των φιλοξενούμενων πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 59′ η υπεροχή του «Άγιαξ της Ηπείρου» καρποφώρησε, με τον Καρτάλη να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να στέλνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 8 βαθμούς και τη 2η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65′ Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46′ Ναζλίδης), Κουσκουνάς, Βρεττός.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64′ Κριζμάν), Νάουμετς (46′ Καρτάλης), Παμλίδης (78′ Σιόντης), Λέο.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Super League 2:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (59′ Καρτάλης)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

14:45 Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς

15:00 ΑΕ Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός

15:00 Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

17:00 Εργοτέλης – Κέρκυρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ