Διπλό Πλατανιά, «γκέλα» ο Απόλλων και συγκατοίκηση στην κορυφή

Διπλό Πλατανιά, «γκέλα» ο Απόλλων και συγκατοίκηση στην κορυφή

Ο Πλατανιάς νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας και έπιασε στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έμεινε στην εντός έδρας (1-1) ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στη Ριζούπολη.

Ο Πλατανιάς νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας και έπιασε στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έμεινε στην εντός έδρας (1-1) ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στη Ριζούπολη.

Ο Πλατανιάς για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 2, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου, περνώντας από την Καλαμαριά με 2-0.

Τα γκολ για τους Κρητικούς σημείωσαν ο Νίλι στο 15ο λεπτό και ο Λουκίνας στο 27′, που «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στιγμή την αντίπαλη εστία και ο Πλατανιάς έφυγε με ένα σημαντικό διπλό που τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Πόντιοι από την πλευρά τους παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Απόλλων Σμύρνης- Δόξα Δράμας 1-1

Ματς με ευκαιρίες, ένταση, διαμαρτυρίες και αποβολές διεξήχθη στη Ριζούπολη, με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να αφήνει δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα του με αντίπαλο την μαχητική Δόξα Δράμας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Κρητικού στο 15ο λεπτό, παγώνοντας τους 400 οπαδούς του Απόλλωνα, αλλά το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ.

Σε μια φάση διαρκείας στο 27ο λεπτό, Μαρκόφσκι και Μπεντινέλι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά το κατάφερε ο Παρτάλης, που ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 68ο λεπτό ξέσπασαν διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους, με τον Λαρέα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε να βρει το γκολ νίκης, έχασε κάποιες ευκαιρίες από στημένα, αλλά δεν τα κατάφερε, μένοντας στο τελικό 1-1.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1

Κανείς δεν βγήκε κερδισμένος στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη και τον Λεβαδειακό να μένουν ισόπαλοι 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Ιωαννίδη, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1 στο 33′ με γκολ του Χατζηστράβου.

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να πετύχουν δεύτερο τέρμα.

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1

Απόλλων Λάρισας και Παναχαϊκή έμειναν στην ισοπαλία. Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό, με τον Σιφναίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες λόγω δύο αποβολών και τελικά οι Πατρινοί κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης στο 84′, με τον Σιατραβάνη σκόρερ επίσης από την λευκή βούλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ