Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή 1-1

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή 1-1

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 2, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1, με τους «Αχαιούς» να χάνουν την ευκαιρία να πλασαριστούν προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή έμειναν ισόπαλοι 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί καμιά από τις δύο ομάδες.

Οι «Αχαιοί» έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, ενώ οι Δραμινοί μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα πήρε προβάδισμα από νωρίς με τον Σιώπη να σκοράρει για το 1-0 και παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 14′, αλλά ο Μακροπουλιώτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Παναχαϊκή μετά την αρχική πίεση ανέβηκε και αφού ισοφάρισε στα δοκάρια την αντίπαλό της, ισοφάρισε και στο σκορ στο 54′, με σουτ του Κολ.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 77′ μετά από κόκκινη κάρτα στον Καψάλη, αλλά άντεξε, με το τελικό 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Ρόβας, Κρητικός, Ιωαννίδης.

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Σταματόπουλος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Κολ, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ