Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην Ριζούπολη, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παραμένει στο +2 από τους φιλοξενούμενους στην κορυφή. Νίκες για Απόλλωνα Πόντου και Λάρισας.

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην Ριζούπολη, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παραμένει στο +2 από τους φιλοξενούμενους. Νίκες για Απόλλωνα Πόντου και Λάρισας.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, o πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να θέλει να διευρύνει την απόσταση από την δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι όμως έφυγαν από την Ριζούπολη με την «λευκή» ισοπαλία, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό.

Οι δύο ομάδες σε ένα ματς που είχε λιγοστές ευκαιρίες και αυτές στο τέλος του παιχνιδιού, παρέμειναν αήττητες, συνεχίζοντας την μάχη της άμεσης επανόδου στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Σε ένα ματς που διεξήχθη μπροστά σε 1.200 φιλάθλους (200 των φιλοξενούμενων), εκείνοι που απείλησαν πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι, με τον Καραγκούνη να στέλνει τη μπάλα άουτ, ύστερα από εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι στο 44ο λεπτό. Ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Παμλίδη και Λεό, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Χουάντερσον.

Εκεί που το ματς είχε ατονίσει σε ενδιαφέρον, έγιναν οι δύο φάσεις που ξεσήκωσαν το κοινό. Ο Βουό στο 90′ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χουτεσιώτη για τον Απόλλωνα, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι Γιαννιώτες είδαν το κοντινό σουτ Ξύδα να αποκρούεται από τον Χουάντερσον.

Απόλλων: Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Ιριτιέρ, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης, Λεό, Παμλίδης, Κριζμάν.

Απόλλων Πόντου-Κασσιόπη 1-0

Το ντέρμπι των «ουραγών» της βαθμολογίας (και οι δύο ομάδες είχαν αρνητικό συντελεστή στην κατάταξη) είχε μεγάλο νικητή τον Απόλλωνα Πόντου που έφτασε στους -3 τους Κερκυραίους.

Η αναμέτρηση είχε λιγοστές φάσεις, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και το μοναδικό της γκολ σημείωσε ο Ολαϊτάν στο 74′, δίνοντας «ανάσα» στους «Πόντιους».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Κοντοές, Δόρης, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Λουφάκης, Σαμαράς

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παγκράτης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Βασιλούδης, Μίσκου, Βλάχος

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 3-1

Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε εύκολα με σκορ 3-1 του Εργοτέλη, ανεβαίνοντας στους 8 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκουστάβο Μπαλοτέλι, ο οποίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Λαρισαίους, με γκολ στο 15’ και στο 43.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μπαστακός έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει στο 75’ με πλασέ του Έφορντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκουπρά, Χατζής, Καρατάσιος, Σάντος Κόστα, Μπαστάκος (87′ Μπιμπάι), Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος (69′ Καρρίκι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Σπύριακ, Μπρους, Μπουτσάκης (46′ Γροντής), Τσέλιος, Έφορντ (46′ Ροβίθης), Μπαράτα, Κουατένγκ

ΑΟ Καραϊσκάκης-ΑΟ Χανιά 0-0

Καραϊσκάκης και ΑΟ Χανιά έμειναν ισόπαλοι 0-0 στην Άρτα, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, αλλά χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες στην έκτη θέση, με 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Λεωνίδα Κυβελίδη, ενώ οι Κρητικοί είχαν τις δικές τους στιγμές με τον Κουσκουνά. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε καμιά από τις δύο ομάδες, με την λευκή ισοπαλία να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών.

ΑΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Μέλκα, Καπίας, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης (78′ Κούστα), Καψάλης (64′ Τσούτσης).

ΑΟ XANIA:Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Σελινιωτάκης, Παπαχρήστος, Δημητριάδης (64′ Λεοζίνιο), Μουμίν, Παναγιωτούδης (85′ Χίσι), Τζιώρας (64′ Ναζλίδης), Κάσσος, Κουσκουνάς

Η εικόνα της 6ης αγωνιστικής

Παρασκευή (22/11)

Πλατανιάς-Δόξα Δράμας 1-3
(43′ Νίλι – 45′ Ρόβας, 78′ Κρητικός, 90’+3′ πέν. Ιωαννίδης)

Κυριακή (24/11)
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 3-1
(16’, 43’ Μπαλοτέλι, 49’ Μπαστακος – 75’ Έφορντ)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Χανιά (15:00)
Απόλλων Πόντου-Κέρκυρα
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα (25/11)

Παναχαϊκή-Λεβαδειακός (17:00 – ΕΡΤ Sports)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ