Κέρκυρα- ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

Κέρκυρα- ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν συνάντησε καμία αντίσταση στο νησί των «Φαιάκων», νίκησε 4-0 την Κέρκυρα και πήρε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Super League 2.

O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την τρίτη εκτός έδρας νίκη στην Super League 2, επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας στην έδρα της τοπικής ομάδας και αποσπάστηκε στο +4 από τους διώκτες του στην κορυφή.

Το ματς για τους Ηπειρώτες είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων.

Μόλις στο 3΄ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Νάουμετς, με τον Ξύδα να γράφει το 2-0 μόλις στο 9ο λεπτό.

Ο Νάουμετς σημείωσε το δεύτερο δικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, για το 3-0, «καθαρίζοντας» οριστικά την υπόθεση νίκη.

Το τελικό 4-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, διαμόρφωσε και πάλι ο Ουκρανός άσος στο 92′ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρ. Μπολάνο):
Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46′ Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο, Γεωργακόπουλος Κ. (72′ Πεδράο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης):
Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46′ Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46′ Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73′ Ράντοβατς), Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ