Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3

Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3

Ο Απόλλων Σμύρνης έφερε... τούμπα το ματς με την Παναχαϊκή, επικράτησε με 3-1 στην Πάτρα και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της Super League 2.

Εκπληκτική «Ταξιαρχία» στην Πάτρα!

Ο Απόλλων Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 3-1 της Παναχαϊκής.

Αυτή η νίκη είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2 με 20 πόντους και πλησίασε στο -1 τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι στην κορυφή (ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει ένα ματς λιγότερο).

Ο Απόλλων είχε δύο συνεχόμενες ήττες και κατάφερε σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει μόνος 2ος. Το προβάδισμα πήρε η Παναχαϊκή στο 37′ με αυτογκόλ του Βιτλή μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη.

Οι Πατρινοί η αλήθεια είναι πως δικαιούνταν να ανοίξουν το σκορ, καθώς ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και είχαν περισσότερες ευκαιρίες.

Στο β’ μέρος, ωστόσο, όλα άλλαξαν. Στο 71′ έγινε το 1-1 με σουτ του Ιριτιέρ και στο 75′ ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μπλάζιτς. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μαρκόφσκι με εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος (85′ Μουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Λινάρδος (79′ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Μαυριάς (63′ Παπατόλιος), Κολ, Σιατραβάνης, Μωραΐτης

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Βιτλής, Λαγός, Αγρόδημος (58′ Μπλάζιτς), Μπαστιάνος, Καραγκούνης (58′ Ιριτιέρ), Μπετινέλι, Βουό (81′ Μαρκόφσκι)

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3 (37΄Βιτλής αυτογκόλ, 71΄Ιριτιέρ, 75′ Μπλάζιτς, 90+4 Μπλάζιτς)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας (15:00)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου (14:45)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (15:00)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου
Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (17:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ