Συνεχίζει με +4 στην κορυφή ο ΠΑΣ (2-0)

Συνεχίζει με +4 στην κορυφή ο ΠΑΣ (2-0)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του Καραϊσκάκη, διατηρώντας το +4 στην κορυφή της Super League 2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Επέστρεψαν στις νίκες Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του Καραϊσκάκη, διατηρώντας το +4 στην κορυφή της Super League 2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Επέστρεψαν στις νίκες Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας.

Κέρκυρα- Δόξα Δράμας 0-2

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Δόξα Δράμας επέστρεψε στις νίκες, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την «καταδικασμένη» Κέρκυρα, που μετράει μόνο ήττες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο νησί των Φαιάκων και καθάρισε εύκολα, παίρνοντας ανάσα στην βαθμολογία. Τα γκολ νίκης για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν ο Καψάλης στο 44′ και ο Χάμοντ στο 56′ με ψηλοκρεμαστό σουτ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βάσσαλος): Κολιοφούκας, Βλάχος, Πέντρο, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος (75′ Λεπενιώτης), Βουκελάτος (58′ Νικολούδης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Κόντος (85′ Οικονόμου), Σιώπης (82′ Ενγκονγκά), Πινδώνης, Καψάλης, Αναστασίου, Σαμπανίδης, Χάμοντ (88′ Παρασκευάς)

Λεβαδειακός- Απόλλων Πόντου 2-0

Ο Λεβαδειακός πέτυχε τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που δεν μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω. Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με τον Φώτη Ιωαννίδη στο 38′, διώχνοντας το άγχος και στο δεύτερο έβαλαν τους τίτλους τέλους από το 52ο λεπτό. Σκόρερ του 2-0 ο Ν’ Νουόμο, σφραγίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Κοζορώνης (66′ Ορφανίδης), Τσάπρας, Νίκας (84′ Χατζηλάμπρος), Συμελίδης, Ιωαννίδης, Εν Νομό (57′ Μακρής).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πορτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης (87′ Χριστοδούλου), Τσουμάνης (46′ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης (74′ λ.τ Δόρης).

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του… ανεβασμένου Καραϊσκάκη. Ο Άγιαξ της Ηπείρου συνεχίζει την αήττητη πορεία του, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία του στη Super League 2 και διατήρησε το +4 στην κορυφή.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μόλις σε ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα από το 23 έως και το 24, ο ΠΑΣ σημείωσε δύο τέρματα με τους Παντελάκη και Γκριζμάν, για το τελικό 2-0.

Η 10η αγωνιστική

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

 Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3
(37′ αυτ. Βιτλής – 71′ Ιριτιέρ, 75′ Μπλάζιτς, 90’+4′ πεν. Μαρκόφσκι)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας 2-1
(64′ Ουες, 90’+2′ Λουκίνας – 4′ Σιφναίος)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου 2-0
(25′ Ιωαννίδης, 52′ Ενομό)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Καραϊσκάκη 2-0
(23′ Παντελάκης, 24′ Κρίζμαν)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0
(44′ Καψάλης, 56′ Χάμοντ)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου
Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (17:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ