Δεν κατεβαίνει με τα Χανιά ο Απόλλων Πόντου και χάνει το ματς στα χαρτιά

Δεν κατεβαίνει με τα Χανιά ο Απόλλων Πόντου και χάνει το ματς στα χαρτιά

Ο Απόλλων Πόντου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον προαπαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών και έτσι δεν θα κατέβει στον αγώνα με τα Χανιά χάνοντας το ματς στα χαρτιά.

Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Πόντου έκανε γνωστό πως δεν θα μπορέσει να κατεβάσει ομάδα για να αγωνιστεί στην αυριανή (12/1, 15:00) αναμέτρηση απέναντι στα Χανιά για την Superleague 2.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, οι άνθρωποι της ομάδας δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον προαπαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών.

Έτσι το παιχνίδι θα ματαιωθεί και θα κατακυρωθεί υπέρ της ομάδα των Χανιών με 3-0, άνευ αγώνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας, ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ