Απόλλων Σμύρνης- Χανιά 0-0

Απόλλων Σμύρνης- Χανιά 0-0

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του, με τα Χανιά του πρώην τεχνικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκου Βοσνιάδη να φεύγουν με την... λευκή ισοπαλία από την Ριζούπολη. 2,5 μήνες χωρίς νίκη στην έδρα της η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του, με τα Χανιά του πρώην τεχνικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκου Βοσνιάδη να φεύγουν με την… λευκή ισοπαλία από την Ριζούπολη. 2,5 μήνες χωρίς νίκη στην έδρα της η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Με την νέα του «γκέλα» ο Απόλλων μπορεί να δει τον ΠΑΣ Γιάννινα να αυξάνει στους 9 τη διαφορά στην κορυφή (υποδέχεται τον Λεβαδειακό), με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Κρητικών.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν κυρίαρχη, έχασε ευκαιρίες με τους Μπεντινέλι και Μαρκόφσκι, αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος.

Τα Χανιά όσο περνούσε η ώρα, κλείνονταν όλο και περισσότερο στα καρέ τους, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι άλλος ένας μονόλογος για τον Απόλλωνα. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ όμως, παρά την αποβολή του παίκτη των φιλοξενούμενων, Σωτηράκου στο 82′, με το 0-0 να σημάνει την πέμπτη συνεχόμενη «γκέλα» στη Ριζούπολη για τους γηπεδούχους.

Στα άλλα δύο παιχνίδια ήταν η μέρα των γηπεδούχων με τον Απόλλωνα Λάρισας να επικρατεί 2-0 του Καραϊσκάκη και την Παναχαϊκή να «διαλύει» με 4-0 την Κασσιόπη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Λαρέα, Βιτλής, Βάρκας (46′ Μπαστιανός), Μπλάζιτς (90′ Τσαμπούρης), Κολ, Γκίνο, Τομάς Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόβσκι (78′ Γιαννιτσάνης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Γιάκος (61′ Βασιλείου), Βρεττός, Δημητριάδης (85′ Ουνγιαλίδης), Κουσκουνάς (74′ Τζιώρας).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (17/1)

Πλατανιάς-Εργοτέλης 2-4
(22′ Ροβίθης, 33΄Μπουτσάκης, 58΄Λεϊρία, 64′ Μπουρσέλης, 90+3 Έφορντ, 90+3 Λουκίνας)

Κυριακή (19/1)

Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0
(43’ Μπαστακός, 80’ Σιφναίος)

Παναχαϊκή-Κασσιόπη 4-0
(22′ Mυτίδης, 42′, 63′ Σιατραβάνης, 60′ Μωραΐτης)

Aπόλλων Σμύρνης-Χανιά 0-0

Δόξα Δράμας-Απόλλων Πόντου (15:00)

Δευτέρα (20/1)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (16:30)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ