«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ, γκέλαρε και ο Λεβαδειακός

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ, γκέλαρε και ο Λεβαδειακός

Τα Χανιά πήραν «χρυσό» βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά ο Λεβαδειακός δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα των Ηπειρωτών, μένοντας στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκη.

Δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, που δέχτηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τα Χανιά, μένοντας στο 1-1.

Οι Ηπειρώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λεό στο 16ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΣ είχε και δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Κρίζμαν για να αυξήσει το προβάδισμά του στην συνέχεια, ενώ ακολούθησε η μεγαλύτερη όλων, με το δοκάρι του Λώλη.

Ο Βρεττός ωστόσο χάλασε τα πλάνα των γηπεδούχων καθώς σκόραρε στο φινάλε με διαγώνιο σουτ για το τελικό 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Λεό.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

Λεβαδειακός- ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1

Μεγάλη ευκαιρία να νικήσουν και να βρεθούν στη δεύτερη θέση έχασαν τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Καραϊσκάκης στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι Βοιωτοί που έτρεχαν ένα σερί πέντε σερί νικών πήραν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με χτύπημα πέναλτι του Μάντζιου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση στο τέρμα του Χατζηστραβού στο 51′ κι έτσι απέσπασαν τον βαθμό.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Άνγκουα, Λιάγκας, Βήχος, Κονέ, Καραχάλιος, Συμελίδης, Ιωαννίδης, Μάντζιος, Πολέτο.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκας, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης.

Η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή (31/01)
Κέρκυρα-Εργοτέλης 0-4
(30’, 47’, 71’ Έφορντ, 34’ Μπαράτα)

Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 4-0
(4’ Ανάκογλου, 15’, 32’ Μυτίδης, 83’ Μασούρας)

Κυριακή (02/02)
ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά 1-0
(16’ Λεό)

Λεβαδειακός-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1
(41’ πεν. Μάντζιος – 51’ Χατζηστραβός)

Δευτέρα (03/02)
Πλατανιάς-Απόλλων Πόντου (15:00)
Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμύρνης (17:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ