ΠΣΑΠ: «Φτάνει πια, κύριοι υπεύθυνοι βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς»

ΠΣΑΠ: «Φτάνει πια, κύριοι υπεύθυνοι βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς»

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ τάσσεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής για την άγρια επίθεση που δέχθηκαν από κουκουλοφόρους οπαδούς της ομάδας τους το βράδυ της Δευτέρας.

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ με αφορμή τα όσα τραγικά συνέβησαν κατά την επιστροφή της Παναχαϊκής από το ματς με τον Λεβαδειακό και την επίθεση κουκουλοφόρων κατά των παικτών της ομάδας.

Ο ΠΣΑΠ ζητά να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της επίθεσης και να τιμωρηθούν με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση:

«Φτάνει πια… Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν δύναται το μόνιμο θύμα στο καταταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ο ποδοσφαιριστής. Για όσους λησμονούν είναι εκείνος που είδε τα δεδουλευμένα του να… εξαφανίζονται εν μία νυκτί, γιατί ομάδες υποβιβάστηκαν με το ‘έτσι θέλω’, άλλαξαν ΑΦΜ ή όνομα και έμεινε απροστάτευτος. Είναι εκείνος που στα γήπεδα γίνεται αποδέκτης λεκτικής βίας, αλλά υπήρξαν, δυστυχώς, και χειρότερα. Οι συνάδελφοί μας της Παναχαϊκής δέχθηκαν και σωματική, όταν έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και προφανώς οργανωμένης επίθεσης.

Κύριοι υπεύθυνοι, καλείστε να βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και εκτελεστές, των όσων θλιβερών γεγονότων συνέβησαν χθες στην Πάτρα και να τους τιμωρήσετε με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση ανάμεσά μας στα γήπεδα και τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, λύπη, συναισθήματα και όχι το μίσος που προάγουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ