Αφαίρεση βαθμών από Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου λόγω οφειλών σε παίκτες

Αφαίρεση βαθμών από Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου λόγω οφειλών σε παίκτες

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της ΕΠΟ, το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης βαθμών σε Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου λόγω οφειλών σε παίκτες τους.

Βαριές «καμπάνες» για Απόλλων Πόντου και Απόλλων Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίος επέβαλε ποινές αφαίρεσης βαθμών στις δύο ομάδες λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές τους.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Πόντου τιμωρήθηκε με -6 για τις υποθέσεις των Ιωάννη Αγτζίδη και Σπυρίδωνα Βλάχου, ενώ ο Απόλλων Λάρισας με -3 για την υπόθεση του Πιβέτα Μπαμπίγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΑΓΤΖΙΔΗ του Σταύρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνος ΒΛΑΧΟΥ του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 487/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Pivetta Brambilla (Πιβέτα Μπαμπίγια) του Valderei (Βαλντερέι), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ