Κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός ζορίστηκε στο Περιστέρι αλλά ο φύλακας άγγελος Κυριακίδης και η γκολάρα του Ρόσα του έδωσαν πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αναμέτρηση, αλλά ο Παναιτωλικός άντεξε και με γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι. Ας δούμε τους καλύτερους της νίκης των Αγρινιωτών.

Κυριακίδης
Είχε μερικές πολύ μεγάλες επεμβάσεις τόσο σε εκτέλεση φάουλ, όσο και σε μακρινό σουτ του Βασιλακάκη αλλά και σε πέναλτι του Ουάρντα.

Μιχάι
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε θέματα στα μαρκαρίσματα και τις επεμβάσεις του, όσο όμως περνούσε ο χρόνος βελτιώνονταν.

Ροντρίγκες
Τα ίδια ισχύουν και για τον έτερο στόπερ του Παναιτωλικού, που ειδικά στο τέλος έκανε καλή δουλειά στην διατήρηση του μηδέν.

Τσοκάνης
Δούλεψε… υπερωρίες αφού απέναντί του έβγαιναν οι Ντιγκινί και Κυριακίδης.  Δυσκολεύτηκε πολύ όπως όλη η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ όλοι οι παίκτες πήραν ψυχολογία.

Μαρινάκη
Ο Μαρινάκης είχε απέναντί του τον Γιαννούλη που ειδικά μέχρι το 60’ ήταν πολύ επιθετικός και υπερφόρτωνε την επίθεση του Ατρομήτου. Όσο όμως περνούσε η ώρα είχε και καλύτερα πατήματα στο γήπεδο.

Μπεχαράνο
Μαζί με τον Πάουλο ήταν η εικόνα του Παναιτωλικού. Καλοί στο καλό διάστημα της ομάδας τους και κακοί στο κακό αφού είναι τα… αφεντικά του νευραλγικού χώρου της μεσαίας γραμμής.

Πάουλο
Συμπεριφέρθηκε καλά και γέμισε το κέντρο, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον Δέλλα και την επιλογή του να γεμίσει το κέντρο με 5 ποδοσφαιριστές.

Μαζουρεκ
Έψαξε πολύ την έξτρα πάσα στη πλάτη της άμυνας αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα, αφού βρήκε τον μπελά του από τους αμυντικούς του Ατρομήτου.

Ρόσα
Πέτυχε πραγματικά ένα πανέμορφο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό και μόνοι τον βάζει στη λίστα των διακριθέντων.

Ντίας
Κινητικός. Χώθηκε στα κενά της άμυνα τω γηπεδούχων και προξένησε προβλήματα, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει ή να απειλήσει ο ίδιος.

Μοράρ
Εκμεταλλευόμενος τα ανεβάσματα του Γιαννούλη, βρήκε χώρους αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του όσο θα έπρεπε.

Οι αλλαγές των Κλέσιο, Χαντάκια και Γιαννιώτη έγιναν από τον Δέλλα μετά το 85′ είτε για καθυστέρηση είτε για να γεμίσει την περιοχή του Παναιτωλικού με ψηλά κορμιά. Οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ