Μιχάι : «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά και ξέσπασα στο γκολ» (vid)

Μιχάι : «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά και ξέσπασα στο γκολ» (vid)

Ο Ενέα Μιχάι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό καθώς με το δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ κέρδισε το τρίποντο, αλλά και διατηρήθηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου Ενέα Μιχάι, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, για τα συναισθήματα που βγήκαν στον πανηγυρισμό του, το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Για το αν είναι μια απάντηση και μια δικαίωση για όλα όσα συνέβησαν μέσα στη χρονιά: «Θέλαμε το αποτέλεσμα, ξέραμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς, το πιστεύαμε και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε τον πλήρη έλεγχο, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και νομίζω ότι δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την εμφάνισή του: «Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη, για εμένα το ιδανικό φινάλε είναι να τελειώσουμε δεύτεροι και από εκεί και πέρα όταν μου δίνεται η ευκαιρία θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το κίνητρο που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μας δίνει ψυχολογία, ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά πέρα από αυτό είχαμε και ένα ακόμη κίνητρο. Ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος, δεν το κατάφερε και αυτό μας δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση, κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι δύσκολο και θα μπούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το γκολ που σημείωσε: «Είδα την μπάλα να έρχεται, είπα το έβαλα και έτρεξα να το πανηγυρίσω, γιατί ήταν μια στιγμή που βγήκαν συναισθήματα από όλη τη χρονιά, γιατί δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για εμένα, στην καριέρα μου ήταν η πιο δύσκολη, αλλά όπως είπα θέλω να δίνω το 100%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ