Ολυμπιακός : Τα δεδομένα για Σολδάνο

Ολυμπιακός : Τα δεδομένα για Σολδάνο

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, οι Ερυθρόλευκοι ζητούν 300.000 δολάρια για τον εκ νέου δανεισμό του 25χρονου στην Μπόκα, με τους Γενοβέζους να προσφέρουν τα μισά.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, με την Μπόκα Τζούνιορς να επιθυμεί νέο δανεισμό του 25χρονου φορ, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Λατινική Αμερική, οι πρωταθλητές Αργεντινής αδυνατούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να ζητούν 300.000 δολάρια για να παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό τον Φράνκο Σολδάνο, αλλά η Μπόκα Τζούνιορς προσφέρει περίπου τα μισά. «Η Μπόκα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο, τον οποίο οι πρωταθλητές Αργεντινής επιθυμούν τον εκ νέου δανεισμό του. Θέλουν να τον κρατήσουν για ένα ακόμα χρόνο στο ρόστερ τους, αλλά η ελληνική ομάδα ζητάει 300.000 δολάρια.

Οι Γενοβέζοι ευελπιστούν ο Ολυμπιακός να ρίξει τις απαιτήσεις τους και να καταφέρουν να κρατήσουν τον 25χρονο επιθετικό. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν», αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή για τις επαφές της Μπόκα Τζούνιορς με τους Πειραιώτες.

Ο Σολδάνο ήταν από τα βασικά γρανάζια των Γενοβέζων στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαζί με τον Κάρλος Τέβες δημιούργησαν ένα εξαιρετική δίδυμο στην επίθεση. Οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα και οδήγησαν την Μπόκα στον τίτλο. Ο Φράνκο έπαιξε σε 14 ματς, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.089 λεπτά συμμετοχής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ