Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπάθας : «Ο Αλαφούζος με μισεί»

Ο Ηλίας Σπάθας στην απολογία του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ υποστήριξε ότι βρίσκεται κατηγορούμενος, επειδή τον μισεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Σπάθας : «Ο Αλαφούζος με μισεί» | to10.gr

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρίσκεται ο Ηλίας Σπάθας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην διαιτητής στην απολογία του αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας ότι βρίσκεται κατηγορούμενος επειδή τον μισεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

«Ο κύριος Αλαφούζος είχε ένα μίσος προς το πρόσωπο μου», υποστήριξε ο Ηλίας Σπάθας και στάθηκε στα «τιτιβίσματα» που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Ατρόμητος το 2012, το οποίο σφύριξε ο ίδιος.

«Στο 35’ δείχνω κίτρινη σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Αλαφούζος τουίταρε live και έγραψε ότι ο Σπάθας προσπαθεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Στο 39’ εγώ δεν ήξερα τι έγραψε ο Αλαφούζος, έδωσα πέναλτι στον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε. Σας το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος», υποστήριξε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας: «Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά για το πώς λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος και οι ομάδες, γενικώς. Θα πω κάποια παραδείγματα πως αντιμετωπίζουν τον διαιτητή. Το 2012 έχω οριστεί από την ΚΕΔ να παίξω ένα ματς Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Στο 35’ δείχνω κίτρινη σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Αλαφούζος τουίταρε live και έγραψε ότι ο Σπάθας προσπαθεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Στο 39’ εγώ δεν ήξερα τι έγραψε ο Αλαφούζος, έδωσα πέναλτι στον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε. Σας το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος. Δεν θα τον κατηγορήσω, επειδή ίσως ήταν επηρεασμένος, αλλά αυτό δεν αρκεί για να είμαι εδώ. Ήταν προσωπικές κρίσεις.

Ο κύριος Αλαφούζος είπε ότι συνέχεια αδικούσα τον Παναθηναϊκό και ευνοούσα τον Ολυμπιακό. Κάνω μία αναδρομή. Στην καριέρα μου έπαιξα δέκα αγώνες του Παναθηναϊκού από το 2008 έως το 2017. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 6 ματς, τρία βγήκαν ισόπαλα και έχασε ένα ματς. Σε αντιπαράσταση με τα ματς που έχω παίξει τον Ολυμπιακό, τον έχω παίξει 13 φορές. 7 νίκες έχει ο Ολυμπιακός, 5 έληξαν ισόπαλα και 1 το έχασε. Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα προς τις δύο ομάδες είναι σχεδόν ίδια.

31/10/2014 ο Αλαφούζος κάνει αναφορά στο πρόσωπο μου, τον κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή και τον τιμώρησε με πρόστιμο. Στις 24/2/2015 έκανε κατάθεση στον κύριο Ανδρεάδη και είπε για μένα. Ξέρετε πως όταν χτυπιέται το προφίλ σημαντικών ανθρώπων, δεν είναι καλό. Θεωρώ, λοιπόν, πως τότε ο κύριος Αλαφούζος είχε ένα μίσος προς το πρόσωπο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.