Σπάθας : «Ο Αλαφούζος με μισεί»

Σπάθας : «Ο Αλαφούζος με μισεί»

Ο Ηλίας Σπάθας στην απολογία του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ υποστήριξε ότι βρίσκεται κατηγορούμενος, επειδή τον μισεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρίσκεται ο Ηλίας Σπάθας.

Ο πρώην διαιτητής στην απολογία του αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας ότι βρίσκεται κατηγορούμενος επειδή τον μισεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

«Ο κύριος Αλαφούζος είχε ένα μίσος προς το πρόσωπο μου», υποστήριξε ο Ηλίας Σπάθας και στάθηκε στα «τιτιβίσματα» που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Ατρόμητος το 2012, το οποίο σφύριξε ο ίδιος.

«Στο 35’ δείχνω κίτρινη σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Αλαφούζος τουίταρε live και έγραψε ότι ο Σπάθας προσπαθεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Στο 39’ εγώ δεν ήξερα τι έγραψε ο Αλαφούζος, έδωσα πέναλτι στον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε. Σας το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος», υποστήριξε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας: «Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά για το πώς λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος και οι ομάδες, γενικώς. Θα πω κάποια παραδείγματα πως αντιμετωπίζουν τον διαιτητή. Το 2012 έχω οριστεί από την ΚΕΔ να παίξω ένα ματς Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Στο 35’ δείχνω κίτρινη σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Αλαφούζος τουίταρε live και έγραψε ότι ο Σπάθας προσπαθεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Στο 39’ εγώ δεν ήξερα τι έγραψε ο Αλαφούζος, έδωσα πέναλτι στον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε. Σας το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο κύριος Αλαφούζος. Δεν θα τον κατηγορήσω, επειδή ίσως ήταν επηρεασμένος, αλλά αυτό δεν αρκεί για να είμαι εδώ. Ήταν προσωπικές κρίσεις.

Ο κύριος Αλαφούζος είπε ότι συνέχεια αδικούσα τον Παναθηναϊκό και ευνοούσα τον Ολυμπιακό. Κάνω μία αναδρομή. Στην καριέρα μου έπαιξα δέκα αγώνες του Παναθηναϊκού από το 2008 έως το 2017. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 6 ματς, τρία βγήκαν ισόπαλα και έχασε ένα ματς. Σε αντιπαράσταση με τα ματς που έχω παίξει τον Ολυμπιακό, τον έχω παίξει 13 φορές. 7 νίκες έχει ο Ολυμπιακός, 5 έληξαν ισόπαλα και 1 το έχασε. Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα προς τις δύο ομάδες είναι σχεδόν ίδια.

31/10/2014 ο Αλαφούζος κάνει αναφορά στο πρόσωπο μου, τον κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή και τον τιμώρησε με πρόστιμο. Στις 24/2/2015 έκανε κατάθεση στον κύριο Ανδρεάδη και είπε για μένα. Ξέρετε πως όταν χτυπιέται το προφίλ σημαντικών ανθρώπων, δεν είναι καλό. Θεωρώ, λοιπόν, πως τότε ο κύριος Αλαφούζος είχε ένα μίσος προς το πρόσωπο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ