«O Ολυμπιακός έχει επαφές με τη Σεντ Ετιέν για τον Τράουκο»

«O Ολυμπιακός έχει επαφές με τη Σεντ Ετιέν για τον Τράουκο»

Ο μάνατζερ του Μιγκέλ Τράουκο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Σεντ Ετιέν για τον Περουβιανό ποδοσφαιριστή.

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένας παίκτης που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν.

Πέρα από τη γαλλική ομάδα ωστόσο φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Τράουκο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Μάλιστα ο ατζέντης του Περουβιανού ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη αλλά και πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με τους στεφανουά για τον Τράουκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Περουβιανό μπακ έχει ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν, ενώ ο Ολυμπιακός αν και μιλάει με τη Σεντ Ετιέν δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη,

«Ο Ολυμπιακός με την Σεντ Ετιέν είναι σε επαφές. Έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την μεταγραφή και αυτή την στιγμή προτεραιότητα του Μιγκέλ είναι να μείνει στη Γαλλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Τράουκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ