Χριστόπουλος : «Περιμένουμε σαν τρελοί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Χριστόπουλος : «Περιμένουμε σαν τρελοί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το μεγάλο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην στην ανυπομονησία που έχει εκείνος και όλη η ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Ολοι οι παίκτες είμαστε πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και περιμένουμε σαν τρελοί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είχε την ψυχολογία μετά την επιστροφή των βαθμών, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε για το ποια είναι καλύτερη ομάδα, διότι κάθε ματς είναι ξεχωριστό».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ψυχολογία, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας, να κερδίσουμε τον αγώνα και να πλησιάσουμε πιο κοντά στη δεύτερη θέση».

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τον ΠΑΟΚ στο ματς: «Νομίζω το μόνο διαφορετικό που θα υπάρχει θα είναι η πίεση και η ψυχολογία. Τίποτα άλλο σε σχέση με τα άλλα ματς. Το ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα κάνει το έργο μας πιο δύσκολο, διότι θέλουμε μόνο τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ