Ξενόπουλος : «Το πέναλτι μου ανέβασε την ψυχολογία»

Ξενόπουλος : «Το πέναλτι μου ανέβασε την ψυχολογία»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος αναφέρθηκε στο πέναλτι που απέκρουσε αλλά και τη δουλειά που έχει κάνει σε αυτόν τον τομέα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Βασίλης Ξενόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και στάθηκε στην απόκρουση πέναλτι που έκανε στην εκτέλεση του Φετφατζίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε πάντως πως τα πέναλτι είναι ένας τομέας που δίνει έμφαση στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσεις πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων. Κοιτάμε συνεχώς βίντεο και μας βγαίνει. Στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος. Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία και με βοήθησε στη συνέχεια. Όπως με βοήθησε και το γεγονός ότι είχα τρεις έμπειρους παίκτες μπροστά μου. Και πριν το ματς μου μίλησαν, υπήρχε καλή συνεννόηση. Στη θέση μου παίζει ένας… Πρέπει να έχεις υπομονή και όποτε δίνεται η ευκαιρία να κάνεις το καλύτερο.

Προσπαθούμε στο 100%, να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, να παίρνουμε νίκες για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Είμαστε τυχεροί που την εκπροσωπούμε στο γήπεδο. Αυτές οι ευκαιρίες που μας δίνονται, είναι για ν’ αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καλές οι προπονήσεις, αλλά χρειάζονται και τα ματς για να δείξεις την αξία σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ