ΑΕΚ : Αγωνία για Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Αγωνία για Τσιγκρίνσκι

Ο Ουκρανός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Ατυχος στάθηκε ο Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ουκρανός σότερ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Μάσιμο Καρέρα. 

Ο έμπειρος σέντερ μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έπεσε στο έδαφος, με τον Ιταλό τεχνικό να τον αντικαθιστά στο 48’ με τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ουκρανός αναμένεται τις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ενας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Μασίμο Καρέρα να… βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι λιγοστές, μετά την αποχώρηση του Βράνιες.

Η Ενωση άλλωστε εκτός από το ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, στα τέλη του μήνα έχει και τον τελικό του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ