ΑΕΚ : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας σε Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας σε Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να προτείνει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμβόλαιο για δυο χρόνια, παρά το γεγονός ότι ανανέωσε αυτόματα για του χρόνου λόγω συμμετοχών

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μια από τις κολόνες της ομάδας. Ο Ουκρανός στόπερ λοιπόν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην Ένωση, αφού «έπιασε» το όριο των 25 συμμετοχών για φέτος, με αποτέλεσμα το συμβόλαιο του να ανανεωθεί για ακόμη έναν χρόνο.

Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ κάνουν σκέψεις ακόμα και για επέκταση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση θα καθίσει άμεσα στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Τσιγκρίνσκι για νέο συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει μία μικρή μείωση αποδοχών σε σχέση με τις σχεδόν 400.000 ευρώ που λαμβάνει, ενώ το συμβόλαιο που θα προτείνει θα είναι για δυο χρόνια και όχι για ένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος άσος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί και μάλιστα για τουλάχιστον ακόμα δυο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ