Ο Άρης «ανακάτεψε» την εστία του Παναθηναϊκού

Ο Άρης «ανακάτεψε» την εστία του Παναθηναϊκού

Οι Ξενόπουλος και Χριστογεώργος έδειξαν απέναντι στους Θεσσαλονικείς ότι μπορούν να αποτελέσουν τον «νούμερο 2» κάτω από τα γκολπόστ.

Η μεγάλη των τερματοφυλάκων σχολή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού δεν σταματά ποτέ να παράγει ταλέντα. Ο Νίκος Χριστογεώργος αποτελεί τη συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Τριφυλλιού, ενώ ο Βασίλης Ξενόπουλος, αν και μεγαλύτερης ηλικίας, έχει την ίδια προέλευση.

Βέβαια, το ζητούμενο είναι η παραγωγή να αξιοποιηθεί προς όφελος της ομάδας και όχι να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας σε σπάνιες περιπτώσεις, με το ντεμπούτο ενός νεαρού. Διότι σίγουρα οι Ξενόπουλος και Χριστογεώργος, παίζοντας απέναντι στον Άρη στα Play Off, έδειξαν ότι έχουν ικανότητες…

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

Ασφαλώς, το ντεμπούτο του Νίκου Χριστογεώργου στη Superleague δεν είχε τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Παρότι ο Άρης διαθέτει ακόμα μερικούς ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, εντούτοις ήταν εμφανές στο ματς του ΟΑΚΑ ότι έχει… παραδώσει πνεύμα. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο 20χρονος γκολκίπερ.

Μετά το παιχνίδι, ο Χριστογεώργος δήλωσε στη Nova ότι ένιωθε έτοιμος για το ντεμπούτο. Πράγματι, το απέδειξε φορώντας τα γάντια του ότι ψυχολογικά είχε προετοιμαστεί και είχε ξεπεράσει το τρακ του πρωτάρη. Ένας γκολκίπερ με ικανότητες και προσωπικότητα έχει τα φόντα για να εξελιχτεί μέσω του Παναθηναϊκού και όχι απλά να συμπληρώσει την τριάδα.

Ο Χριστογεώργος θα έχει άλλη μία ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του στα Play Off, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αρχίσει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρόκα και Πογιάτος θα τον αξιολογήσουν ξανά και θα αποφανθούν για τη θέση του στην ιεραρχία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ηλικία των 22 ετών, ο Βασίλης Ξενόπουλος δεν μπορεί να θεωρηθεί ταλέντο, αλλά ούτε και μεγάλος σε ηλικία. Άλλωστε, οι τερματοφύλακες ωριμάζουν αργότερα συγκριτικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όμως, ήδη ο Ξενόπουλος έχει συμπληρώσει μία τετραετία στην πρώτη ομάδα, είτε ως νούμερο 2, είτε ως νούμερο 3 στην ιεραρχία. Φέτος, είχε παίξει μία φορά, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του ΝΠΣ Βόλου στο ΟΑΚΑ στις 3 Μαρτίου του 2020. Την Τετάρτη απέναντι στον Άρη στο «Βικελίδης» πήρε τη δεύτερη ευκαιρία του και έδειξε ότι έχει τα προσόντα για να σταθεί στον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021, ο Ξενόπουλος καλείται να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του. Εάν αρκείται στο ρόλο του αναπληρωματικού στον Παναθηναϊκό ή αν πιστεύει ότι δικαιούται κάτι περισσότερο και θα το ψάξει σε μία άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ