Συμφωνεί το Big-4 στον Κλάτενμπεργκ

Συμφωνεί το Big-4 στον Κλάτενμπεργκ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αρχιδιαιτητή.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Πέτερ Φιόρντφελντ είναι οι δύο υποψήφιοι για την θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, με έναν εκ των δυο να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μέλο Περέιρα. Σήμερα στις δυο λοιπόν οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος καλούνται να αποφασίσουν για τον νέο αρχιδιαιτητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» του Big-4 είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για την επιλογή του Άγγλου ως αρχιδιαιτητή και σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό της υπόθεσης με τον έμπειρο πρώην ρέφερι να παίρνει τη θέση του Μέλο Περέιρα.

Φυσικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κλάτενμπεργκ, καθώς πρόκειται για έναν πασίγνωστο διαιτητή, με θητεία στην Premier League και τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι 45 χρονών και έχει διευθύνει 292 ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα, στα 13 χρόνια που ήταν διαιτητής. Διεθνής ήταν για 12 έτη, ενώ «κρέμασε» την σφυρίχτρα του το 2017. Σημαντικότερες στιγμές της διαιτητικής του καριέρας, υπήρξαν οι τελικοί του Champions League και του Euro το 2016, όπου και ήταν ο άρχοντας των αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ