ΠΑΟΚ : Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ : Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη για τη Νέα Τούμπα

Σημαντικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, αφού άμεσα αναμένεται να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση η μελέτη για τη Νέα Τούμπα.

Ενα ευχάριστο νέο έρχεται για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τη Νέα Τούμπα αφού σύμφωνα με το «Metropolis» έφτασε σήμερα (17/7) στα χέρια των φορέων που εμπλέκονται ο φάκελος για τη δημόσια διαβούλευση της μελέτης.

Kάτι που σημαίνει πως από τη νέα εβδομάδα, η μελέτη θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης και θα μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει τις παρατηρήσεις και τα σχόλια του πριν πάει στο συμβούλιο της επικρατείας.

Ο αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει σταλεί ο φάκελος στις υπηρεσίες. Από Δευτέρα ή Τρίτη θα έχει τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, από την στιγμή που παραλάβουν ταχυδρομικά τον φάκελο. Μπορεί ταυτόχρονα την Δευτέρα να γίνει και η ανάρτησή του στο σάιτ. Πριν την Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση.

Ενδεχομένως αμέσως θα γραφτεί η εισήγηση που θα στείλει τον φακέλο παραπέρα. Τα ψέμματα τελείωσαν, μιλάμε για γήπεδο. Οι πολίτες θα δουν την μελέτη που περιλαμβάνει το ειδικό χωρικό, την υπογειοποίηση και τους περιβαλλοντικούς όρους. Είναι μελέτη 1.000 σελίδων. Θα μπορεί να την διαβάσει ο κάθε πολίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ