Τράουκο : «Yπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Τράουκο : «Yπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Ο Μιγκέλ Τράουκο μίλησε για το μέλλον του και επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ειδικότερα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τη Γουλβς, όμως σχεδιάζει και την επόμενη μέρα κοιτάζοντας αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ένας από αυτούς λοιπόν φέρεται να είναι και ο Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν και απασχολεί τους ερυθρόλευκους.

Ο Περουβιανός διεθνής αριστερός μπακ που παίζει και ως αριστερός χαφ, επιβεβαίωσε μάλιστα πως υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού ο Τράουκο σημείωσε πως «υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα αλλά αφήνω τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου να δει το θέμα. Εάν με ρωτάτε το τι θα ευχόμουν θα ήθελα να μείνω και να παλέψω, όμως κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει. Θα ήθελα να δουλέψω σκληρά και να μείνω στην Σεντ Ετιέν αλλά θα δούμε». Για την υπόθεση του Τράουκο είχε κάνει δηλώσεις και ο εκπρόσωπος του επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος διεθνής Περουβιανός είναι κυρίως αριστερός μπακ αλλά αγωνίζεται και ως αριστερός χαφ. Φέτος έχει 24 ματς στην Σεντ Ετιέν με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ